Avalon residence

Avalon Residence este un ansamblu care cuprinde un bloc cu 12 apartamente şi 8 vile accesibile, din punct de vedere financiar. Este construit în Pipera-Tunari, la numai 10 minute de complexul comercial Băneasa Shopping City, în proximitatea Aeroportului Henri Coandă şi a cartierului Pipera. Click aici pentru a vedea constructia Avalon Residence

În apropiere sunt toate punctele de interes pentru o viaţă comodă: supermarketuri, şcoli, grădiniţe, licee. Cele cinci imobile, construite pe două niveluri (P+1), totalizează 20 de locuinte cu 2,3 sau 4 camere. Apartamentele si vilele au incluse în pretul de achiziţie locuri de parcare. Toate utilităţile necesare unei comunitaţi sunt prezente în interiorul ansamblului: drumuri de acces, alei pavate, piscină şi gradină comuna, loc de joacă pentru copii, spaţii pentru petrecerea timpul liber (loc de grătar), teren de minigolf.

Bucatăria are în dotare toate echipamentele electrocasnice necesare, iar băile au toate obiectele sanitare incluse. Apartamentele de la parter beneficiază de un spaţiu generos dedicat grădinii. Locatarii de la etaj se pot bucura de terasă.
Cele 12 apartamente sunt finalizate şi se vând „la cheie”, iar vilele vor fi finalizate în cursul anului 2012. aici!