OZONE HOMES CÂSTIGĂ PREMIUL ENVIRONMENTAL, SOCIAL AND SUSTAINABILITY, CIJ ROMANIA

inapoi

Ozone Homes a fost câştigătorul Environmental, Social and Sustainability Award (Premiul pentru mediu, social şi sustenabilitate) la cea de-a patra Gală a Premiilor CIJ România care a avut loc pe 8 decembrie, în Bucureşti, la Athenee Palace Hilton în prezenţa a 230 de invitaţi. Acest moment a marcat şi începutul colaborării Ozone Homes cu Andreea Marin Bănică pentru susţinerea unor proiecte şi idei comune în domeniul ECO.

Roberts Publishing Media Group a reacţionat la importanţa crescută pe care investitorii şi utilizatorii finali o acordă sustenabilităţii mediului înconjurător prin introducerea unei categorii noi de premii, şi anume Premiul ESSA, care îşi propune să recunoască acele proiecte care ating un nivel ridicat de sustenabilitate, demonstrată prin certificate eco şi atestări multiple. În acest an, în afară de Avalon Residence, proiect Ozone Homes, Premiul ESSA a fost, de asemenea, adjudecat de către: Crystal Tower (Search Corporation), Platinum Business & Convention Center (Willbrook) şi Swan Office & Technology Park (Chayton).

Deşi nu au existat a fel de multe proiecte finalizate ca în 2010, au fost suficiente proiecte de calitate pentru a da startul unei seri speciale, cocktail cu muzică şi premii. Prima distincţie a fost Premiul Best Office Development, în acest an adjudecat de Crystal Tower, dezvoltat de Plaza Development şi construit de AMV Group Construct. Premiul Best New Shopping Center Development a fost creat în scopul de a pune in evidenţă spaţii de dimensiuni mici aduse pe piaţa din România. Dintre nominalizaţi, s-a remarcat un câştigător, şi anume Office Romană, un sistem de 2400 mp de tip boutique, repartizat pe cinci etaje, construit de DPGS.

Best New Shopping Center Development a fost câştigat de Immofinanz pentru proiectul de la Constanţa numit Maritimo Shopping Center (51000 mp). Premiul Best Retail Development Phase a fost primit de Baneasa Shopping City, proiect Baneasa Developments. Aceeaşi societate a fost câştigat, de asemenea, şi premiul de Developer of the Year.
Best Industrial/Logistics Development 2011 a fost adjudecat de Ploiesti Park, proiect marca Alinso. Personality of the Year 2011 a fost desemnat Robert Neale (Portland Trust), un veteran al acestui premiu. El a colectat în prealabil premiul în România şi Republica Cehă. Celelalte premii au fost acordate după cum urmează:

  • Investor of the Year – NEPI
  • Law Firm of the Year – Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii
  • Project Management Company of the Year – Vitalis Consulting
  • Property Management Company of the Year – DTZ Echinox
  • Retailer of the Year – H&M
  • Real Estate Agency of the Year – The Advisers/Knight Frank
  • Real Estate Agency of the Year – The Advisers/Knight Frank

Sectorul imobiliar din România a acceptat Premiile CIJ destul de repede de la primul eveniment din 2008 şi, încă de la acea dată, au stârnit interesul celor din domeniu. Acest an nu face nicio excepţie, în ciuda unei perioade extrem de grele care se caracterizează printr-un nivel scăzut al cererii şi finanţării.
Ozone Homes aplică o noua abordare a pieţei imobiliare, prin executarea construcţiilor ecologice. Acestea aduc, după sine, reduceri semnificative ale costurilor de execuţie şi de întreţinere. De asemenea, corespund normelor şi legislaţiei europene în vigoare care privesc protecţia mediului înconjurător. Realizarea de astfel de locuinţe reduce impactul negativ asupra sănătaţii oamenilor şi consumul resurselor energetice.


Warning: Illegal string offset 'name' in /home2/rozone82/public_html/wp-content/themes/ozone/single-ro.php on line 29