Real Estate Club

inapoi

Andrew Prelea, CEO Ozone Homes, a participat marţi, 29 noiembrie, la Capital Plaza Hotel, în calitate de vorbitor la „Real Estate Club – Ideile care conteaza!”, un eveniment marca Imopedia.ro.

În cadrul întâlnirii, Andrew Prelea a susţinut cu tărie viitorul promiţător al pieţei imobiliare din România: „În ultimele şase săptămâni ne-au contactat fonduri de investiţii din SUA, Marea Britanie şi Israel. Este prima dată când am «mirosit» investitori după căderea Lehman Brothers”.

Printre invitaţii Real Estate Club s-au numărat şi Adrian Sischin, Director Regional al Reţelei de Agenţii Imobiliare RE/MAX, Cătălin Scripcaru, Preşedinte Century 21 România; Dan Voiculescu, Arhitect MIA Group şi Radu Zilisteanu, analist imobiliar, doctor în economie.

“Evenimentul este planificat o data la două luni. Vrem să avem un cadru lejer de discuţii, în care specialiştii şi jurnaliştii din real estate să se întalnească informal pentru un dialog veritabil. Cred că întotdeauna avem ce învaţa unii de la ceilaţi şi numai împreuna putem găsi soluţii concrete care să repornească piaţa imobiliară (cu toate zonele conexe pe care le implică). Imopedia este o companie care întelege valoarea şi beneficiile comunicării, precum şi necesitatea unui efort susţinut, de lungă durată, impus de greutatea şi complexitatea mesajelor pe care le transmite. Este o plăcere să lucrăm împreuna şi suntem siguri că-n cel mai scurt timp “Real Estate Club – Ideile care contează” va deveni mai mult decât un instrument de comunicare directă şi rapidă, ci o comunitate”, a spus Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory, companie care asigura activitatea de PR a evenimentului.

Real Estate Club este un eveniment unde cadrul familiar şi tonul degajat al interlocutorilor scot la iveală interesul participanţilor şi abilitatea expertilor imobiliari de a stârni curiozitatea chiar şi în perioada de criza.


Warning: Illegal string offset 'name' in /home2/rozone82/public_html/wp-content/themes/ozone/single-ro.php on line 29