Despre noi

Ozone Homes este o companie care activeaza in domeniul dezvoltarii imobiliare. Anul 2010 a marcat punerea in practica a unei noi viziuni, privind realizarea constructiilor.

Ozone Homes aplica o noua abordare a pietei imobiliare, prin executarea constructiilor ecologice. Acestea aduc dupa sine reduceri semnificative ale costurilor de executie si de intretinere, ulterior. De asemenea, corespund normelor si legislatiei europene in vigoare care privesc protectia mediului inconjurator. Realizarea de astfel de locuinte reduce impactul negativ asupra sanatatii oamenilor si consumul resurselor energetice.

Proiectele Ozone Homes sunt un punct de reper pentru calitate, spirit ecologic si design contemporan, fapt care vine in intampinarea exigentelor partenerilor nostri.

Echipa Ozone Homes are o experienta nationala si internationala, de peste douazeci de ani, fiind formata din profesionisti care pot asigura servicii multidisciplinare integrate, dedicate satisfactiei clientilor nostri.

Primul cartier care are la baza tehnologia Ozone Homes, este Avalon, ansamblu care este amplasat in Tunari, la numai 10 minute de centrul comercial Baneasa Shopping City si care a fost livrat in vara anului 2011. Mai multe detalii despre acest cartier si despre solutia constructiva, puteti afla accesand www.avalonresidence.ro si www.edenterraces.ro.