Case sociale

LOCUINŢE SOCIALE

Tehnologia Ozone Homes permite realizarea, in conditii deosebit de avantajoase, a locuintelor sociale, accesibile din punct de vedere financiar, al vitezei de executie si al conditiilor de exploatare ulterioare.

Acest tip de locuinte se adreseaza, in special, autoritatilor locale publice si centrale, care se confrunta cu probleme deosebite din punct de vedere social si al satisfacerii numeroaselor cereri venite din partea membrilor comunitatilor locale.

Aceste locuinte pot fi atribuite persoanelor sau familiilor al caror venit nu permite procurarea unei locuinte de pe piata libera.

LOCUINŢE DE NECESITATE

Tehnologia noastra permite realizarea in numai cinci zile a unei locuinte de necesitate pentru persoanele sau familiile ale caror locuinte au devenit inutilizabile in urma unor accidente sau catastrofe naturale.

Aceste locuinte sunt dotate cu mobilier de stricta necesitate si au nevoie sa fie racordate la reteaua publica de curent electric, canalizare si apa.

LOCUINŢE DE SERVICIU

Ozone Homes poate construi pentru diferite institutii publice sau agenti economici publici si privati locuinte de serviciu, care pot fi acordate angajatilor si familiilor acestora, pe durata existentei contractului de munca.

In acest fel, problema locativa a medicilor, profesorilor, inginerilor, agronomilor si a angajatilor din mediul privat, in special din mediul rural, va putea fi rezolvata.