Finalizare Avalon Residence

inapoi

La sfârşitul săptămânii trecute s-a finalizat procedura de branşare la utilităţi a primului bloc din Avalon Residence (curent electric, apa şi canalizare).

In cursul acestei săptămâni, se vor desfăşura procedurile de testare a instalaţiilor, în vederea funcţionării la parametri optimi a acestora, conform prevederilor contractuale. Pentru crearea unor condiţii cât mai bune de exploatare a noilor locuinţe, proprietarii au posibilitatea de a încheia independent contracte individuale cu reprezentanţii Romtelecom – servicii de voce, date şi TV – în viitorul apropiat.

Avalon Residence îşi aşteaptă proprietarii, cu uşile deschise, după încheierea tuturor formalităţilor privitoare la obţinerea documentaţiei cadastrale şi perfectarea contractelor de vânzare. Sunt finalizate parcările, aleile şi grădinile private, iar locatarii se pot bucura de toate beneficiile oferite de Ozone Homes.

Suntem convinsi ca v-ar plăcea să aveţi prietenii aproape de dumneavoastră, astfel, invitaţi-i la o vizionare, pentru că Ozone Homes lansează ideea: „Bring your friends to live next door!”. În blocul A mai sunt doar 3 apartamente libere!

Lista de rezervări pentru cel de-al doilea bloc este deschisă. Ne puteţi contacta aici!


Warning: Illegal string offset 'name' in /home2/rozone82/public_html/wp-content/themes/ozone/blog-ro.php on line 27